Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.
Αρχική Σελίδα

Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.

Κίνα Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
«Το πρόγραμμά μου είναι στη επείγουσα ανάγκη της οθόνης καλωδίων νερού, ολοκληρώσατε τη διαταγή μου μέσα στον απαραίτητο χρόνο. Με βοήθησε πραγματικά πολύς. Οι αξιόπιστοι προμηθευτές μου! »

—— Μωάμεθ

«Η οθόνη καλωδίων σφηνών σας είναι λογική στην τιμή και άριστη στην ποιότητα. Όταν κάνω το επόμενο πρόγραμμά μου, θα είμαι βέβαιος να σας έρθω σε επαφή με πάλι.»

—— Mr.Thien

«Αυτό είναι την πρώτη φορά μου να έρθω σε επαφή με με τυλιγμένη την καλώδιο οθόνη, υπήρξαν πολλά πράγματα που δεν κατάλαβα. Εξηγήσατε σε με υπομονετικά, η υπηρεσία σας ήταν άριστη.»

—— Mr.Alan

Είμαι Online Chat Now

Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6
Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Hengyuan
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 500-800
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η πιάνοντας Co. προϊόντων βιομηχανίας υλικού Hengyuan κομητειών Anping, ΕΠΕ βρίσκεται στο νομό Anping που καλά - που είναι γνωστό για «το hometown του πλέγματος καλωδίων στην Κίνα», που διαφαίνεται από το εργοστάσιο οθόνης ταψακιών Anping το 2006 με μια ίδρυση RMB 3,0 εκατομμυρίων. Έχει μια συγκριτικά μεγάλη ιστορία, ένα ποσοστό παραγωγής μεγάλων κλιμάκων, και είναι η μόνη επιχείρηση μεταξύ άλλων στο ίδιο επάγγελμα που πιστοποιείται από την επικύρωση ποιοτικών συστημάτων IS09001.

Για αρκετά έτη, δεν σταματάμε ποτέ και, έχουμε εισαγάγει την προηγμένη γραμμή παραγωγής, συλλέξαμε την ογκώδη έρευνα εφαρμοσμένης μηχανικής και το διευθυντικό ταλέντο, τώρα κινήσεις επιχείρησης στη ζώνη βιομηχανίας πλέγματος καλωδίων XuTuan, λαμβάνει τα τετραγωνικά μέτρα έξι χιλιάδων.

 

Τα προϊόντα επιχείρησής μας και πωλούν όπως επόμενα: Η οθόνη καλωδίων Johnson, φρεάτιο νερού - οθόνη, Vee οθόνη καλωδίων, καλά - οθόνη, καλώδιο τύλιξε την οθόνη, την πετρελαιοπηγή - οθόνη, οθόνη καλωδίων σφηνών, σωλήνας αυλακώσεων, διαμορφωμένο το Vee καλώδιο ένωσε στενά τις οθόνες, σωλήνας διηθητήρων, ορυχείο που κοσκινίζει το πλέγμα, σπειροειδής σωλήνας οθόνης, βασισμένος στη ράβδο συνεχής σωλήνας οθόνης αυλακώσεων, κύλινδροι οθόνης πληγών, φρεάτιο διατρήσεων - οθόνη, το δομένος πιάτο οθόνης κόσκινων, την επιτροπή καλωδίων σφηνών, την οθόνη οριζόντια, το φίλτρο νερού, την οθόνη τόξων, το ακροφύσιο οθόνης Johnson, το φίλτρο κ.λπ. νερού.

 

Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται στα εμπόρια, όπως η επιλογή μεταλλεύματος, το πετρέλαιο, η χημική βιομηχανία, το ηλεκτρόνιο, η μεταφορά, τα πλαστικά, τα τρόφιμα, η αρχιτεκτονική, η κυκλοφορία, το νερό/η πετρελαιοπηγή, η επεξεργασία απόβλητου ύδατος κ.λπ.

 

Τα προϊόντα μας μπορούν να δουν παντού στην Κίνα, καθώς επίσης και τις της Αφρικής χώρες, τη Μέση Ανατολή και τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας.

 

Ο Πρόεδρος της επιχείρησής μας ελπίζει ειλικρινά να χτίσει καλά την εμπορική σχέση βάσει της αμοιβαίας αμοιβαιότητας, του αμοιβαίου οφέλους και της φιλικής συνεργασίας για να δημιουργήσει το συμπαθητικό μέλλον από κοινού.

 

Κίνα Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Orange Song

Τηλ.:: 008613903185920

Φαξ: 86-318-7565919

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)